Over ons

Ons verhaal

Dungeons & Dragons is een van de meest leuke en inspirerende manieren om je vrije tijd door te brengen. Tenminste, dat vinden wij. Aangezien beginnen met D&D soms een grote stap lijkt, zorgen wij ervoor dat het voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft niet eens een nerd te zijn, het is ook leuk voor “normale” mensen!

Bijna al ons spelmateriaal is op maat gemaakt en makkelijk te gebruiken. Alle personages en avonturen maken en testen we zelf. Het is plug & play, en we zorgen dat onze avonturen en personages geschikt zijn voor zowel nieuwe spelers als D&D veteranen. 

Pub Heroes is opgericht door Thomas van Halteren, Cesco Homminga en Menno Wierdsma. Samen hebben ze meer dan 50 jaar ervaring met het spelen, organiseren en ontwikkelen van Dungeons & Dragons spellen.

Ons team

Cesco Homminga

Met ervaring als ondernemer en event manager zorg ik ervoor dat onze Pub Heroes sessies soepel verlopen, en de gasten tevreden zijn. Ik heb ook de business-kant van het verhaal onder mijn hoede, want iemand moet de loot in de gaten houden!

Ik vind verhalen over epische mysteries en vergeten kennis fantastisch, en hoe wereldschokkende gebeurtenissen het alledaagse leven beïnvloeden. Ik hou ervan om morele dilemma’s in mijn spelsessies te gooien, omdat D&D een fantastische tool is om hiermee te spelen. Maar vooral wil ik als DM mijn spelers verrassen met toffe verhalen.

Menno Wierdsma

Als docent en onderzoeker en een grote liefde voor verhalen, zie ik graag meer mensen van D&D en andere rollenspellen genieten.Tijdens de Pub Heroes avonden loop ik veel langs de verschillende tafels om hulp te bieden en voor mijn eigen plezier: kijken naar mensen die D&D spelen is bijna net zo leuk als zelf spelen.

D&D is voor mij een manier om mijn vrienden te zien en een gezellige avond te hebben, naast de lol om als held meeslepende avonturen te beleven in fantasiewerelden. Als DM ben ik op mijn best als ik niks doe. Dan leun ik achterover en geniet ik van de spelers die de details van hun plan of strategie bespreken, terwijl ze daarmee een wereld tot leven wekken die bij mij begon, maar nu net zo goed van hen is.

Ontmoet onze Dungeon Masters

Erik

Ik heb het meeste plezier als Dungeon Master wanneer ik de ongelooflijke aspecten van onze wereld kan verweven in unieke fantasy scènes en settings.

Gert Jan

Al 25 jaar probeer ik duistere heersers te verslaan, maar alleen bleek dit onmogelijk. Daarom verzamelde ik een groep helden, en samen zullen we overwinnen!

Marjolein

Ik ben een impro-acteur en dat combineert vrij briljant met D&D, ik hou ervan om nieuwe verhalen te maken, de verschillende personages uit te spelen, enz.

Robert

Ik hou ervan om spelers te verrassen met fantastische locaties en spannende uitdagingen, waarbij ik ervoor zorg dat iedere soort rollenspeler zijn of haar ei kwijt kan.

Daniel

Ik maak mijn sessies zo gedetailleerd mogelijk, en moedig mijn spelers aan om hun creativiteit in de strijd te gooien. Of ze gaan voor grof geweld. Zolang we het maar naar onze zin hebben! 

Ruben

Ik hou ervan om het rollenspel tot aan het komische toe op te voeren. Bij mij aan tafel kun je rekenen op accentjes, improvisatie en bovenal: lol!

Daniel

Het leukste van DM zijn is verhalend een wereld tot leven wekken voor je spelers, een wereld waar zij de hoofdrol in spelen. Het woord ''Nee'' ken ik niet, wel het woord ''Hoe''!