Pub Heroes

Dungeons, Dragons & Drinks!

Het avontuur lonkt!

Pub Heroes organiseert epische avonturen voor jou en je vrienden, zonder het levensgevaar en harde werken dat daar normaal gesproken bij komt kijken. En daarnaast zorgen wij voor hapjes, drankjes, spelmateriaal en getalenteerde storytellers die jullie door het avontuur leiden. Scoor nu een ticket, en word een held!

Wat is Dungeons & Dragons?

Dungeons & Dragons (of D&D) is een bekende tabletop roleplaying game, misschien ken je het spel van series als Stranger Things, Community of The Big Bang Theory. Je bedenkt wat voor held jij wil zijn, rolt de dobbelstenen, en beleeft samen met je medespelers een episch verhaal met avontuur, fantasie en awesomeness. Tijdens het spelen wordt je begeleid door getalenteerde storytellers, die Dungeon Masters (of DMs) worden genoemd. Zij beschrijven de uitdagingen die jullie onderweg tegenkomen en houden de spelregels in de gaten, zodat jij je daar niet druk over hoeft te maken. Allemaal om ervoor te zorgen dat jij het avontuur kan beleven dat je zoekt. En het mooiste is: je hoeft niet eens de speeltafel te verlaten.

Kom binnen

Pak een hapje en drankje, kies de held die jij wilt spelen, en je bent klaar voor avontuur. Welke held ben jij?

Rol de dobbelsteen

Bedenk wat jouw held doet in het avontuur, en rol de dobbelsteen om te kijken of je slaagt of faalt. En geen zorgen, zelfs de grootste helden maken fouten!

Maak een episch verhaal

Samen met je medespelers praat, vecht of sluip je een weg door de uitdagingen van de DM. Tijd voor avontuur!

Scoor je ticket!

Begin je avontuur door een ticket te bemachtigen voor een van onze events. Maak je niet druk over dobbelstenen of een character sheet; al het spelmateriaal ligt klaar voor gebruik. En geen zorgen als dit je eerste keer Dungeons & Dragons is. We beginnen ieder evenement met een korte introductie om iedereen op weg te helpen. Dus scoor een ticket, neem plaats, en maak je klaar voor avontuur!

Join us at our

Upcoming Events go on sale on: April 12!

Pub Heroes at Forum Groningen

DUNGEONS, DRAGONS & DRINKS:
Fri, June 28th, 19:00 - 23:00 - SOLD OUT
Fri, July 12th, 19:00 - 23:00 - SOLD OUT

More events from September onward!
Join Pub Heroes in a new adventure! Get a ticket below, come to the Forum and experience a fully prepared game of Dungeons & Dragons.